MLADOŽENJA JE IZVADIO SVEŽANJ IZ KOFERA PA POSTAO HIT NA MREŽAMA: Svi ZABEZEKNULI KAD SU VIDELI šta je u tome
Običaj koji je postao hit na mrežama, Foto: Printscreen / instagram-theviralbridal.pt

VIDEO

MLADOŽENJA JE IZVADIO SVEŽANJ IZ KOFERA PA POSTAO HIT NA MREŽAMA: Svi ZABEZEKNULI KAD SU VIDELI šta je u tome

Filipinski običaj na venčanju izazvao je podeljena mišljenja

Objavljeno: 22:44h

Različite kulture donose različite običaje na venčanjima. Tako je na Filipinima tradicija da mladoženja okiti mladu plaštom u kome je novac. Ovaj običaj predstavlja finansijsko obilje srećnog para i navodno pomaže im da zajedno izgrade snažnu finansijsku osnovu. Snimak jednog takvog gesta privukao je veliku pažnju na društvenim mrežama.

Svi su gledali u neverici dok je mladoženja napravio neočekivan potez na venčanju. U trenutku kada je ceremonija došla do vrhunca, umesto tradicionalnih rituala, mladoženja je otišao po kofer. Prisutni gosti su sa znatiželjom pratili svaki njegov korak, nesvesni šta će uslediti.

Mlada je počela da tapše od sreće, budući da je shvatila šta u tom trenutku sledi. On je iz kofera izvadio providan "tepih", koji je pažljivo razvukao i prostruo po podu ispred neveste. Svi su ubrzo shvatili da nije reč o običnom tepihu, već o jedinstvenom aranžmanu, novčanicama ubačenim u plastificiranu foliju.

Tepih od novčanica izgledao je impozantno i blistavo, izazivajući uzdahe i aplauze među zvanicama. Bila je to impresivna suma od 23.000 evra, koja je poklon ovog mladoženje isključivo njegovoj nevesti.

Mnogi su očekivali da će mlada prošetati preko novčanica kao na modnoj pisti, ali to se nije desilo. Posle demonstracije količine novca, mladoženja je podigao "tepih" i vešto ga obavio oko mlade, poput nekog raskošnog plašta. Svi su bili zapanjeni njegovom kreativnošću i originalnošću, a mlada je izgledala kao prava kraljica sa plaštom od novčanica.

U očima svih prisutnih, mladoženja je bio pravi romantični junak, a mlada, sa plaštom od 23.000 evra, prava princeza tog bajkovitog dana. Snimak je na interentu dobio milion i po sviđanja, dok su se reakcije neverice smenjivale.

BONUS VIDEO:

00:47

Svadba Darka Lazića

(Espreso / Srećna republika / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.